NLF / Seilfly / Seilflykonferansen 2022
Steinar Øksenholt

Konferansen finner nok en gang sted på Storefjell og Klanten i perioden 7.-9. oktober. Dette er helgen mellom høstferieiukene i uke 40 og 41 og derav en gylden mulighet for å legge en familiehelg på høyfjellet. Hotellet og omgivelsene har mye og by på for noen aktive dager både inne og ute. Hallingdal Flyklubb har også aktivitet i hele uke 40.

I år har vi lykkes med å få internasjonale gjester og forderagsholdere og som hovedgjest kan vi presentere Jonker Sailplanes og Arne Boye-Møller. Vi skal få høre om "Jonkereventyret" fra Syd-Afrika og utviklingen av deres seneste produkt JS3 RES. Vi satser på å ha minst en (kanskje to) JS3 i messehallen. Arne Martin Güettler har jo fått sitt fly og Kato Kvitne venter på sitt. Vi har også forespurt Rune Hovda for ustilling av hans nye Ventus 3M. Fjordglide vil også stille ut sin Arcus M i samarbeid med Erlend Sørbye. Noe særlig mer og "hot" materiell er det vanskelig å kunne vise dere med disse tre flytypene på plass. Vi har også andre programposter og skal innen kort tid presentere hele programmet - vi avventer bekreftelser fra flere foredragsholdere! Av de bekreftede er Jens Trabolt som kommer og vil oppdatere oss på den elektriske utviklingen. Thomas Spengler vil presentere resultater fra sommerens forskerskole for meterologer på Starmoen. Konkurranseutvalget med Kristoffer Samuelsen har også en programpost.

Fredag: Flydag på Klanten Flyplass i regi av Hallingdal FK og middag/sosialt samvær på hotellet.
Lørdag: Selve konferansen avholdes på Storefjell Hotel, premieutdeling for OLC Norway og Norges Cup 2021 og 2022 samt middag/sosial.
Søndag: Primært flydag eller hjemreise

Også i år bestiller du din overnatting direkte til Storefjell Hotel.

Gå til påmeldingsskjema her: http://nlf.pameldingssystem.no/seilflykonferansen