NLF / Seilfly / Nyheter
NLF

Avinor Flysikring melder om nytt operativt konsept for Farris approach fra 20. mai som innebærer ny bruk av frekvensene og justerte prosedyrer. 

NLF

Den store motorflyboken ble lansert rett før jul i 2019, og den er nå solgt i stort antall, både som e-bok og i papirutgave. Boken for seilflyging er ferdig og i salg. Boken for sportsflyging er helt på oppløpssiden.  

NLF

Et hav av forbud, påbud og anbefalinger – både nasjonale og kommunale – gjør det krevende å vite hvilke aktiviteter man kan drive med i lufta, nå som koronapandemien herjer. Her er noen tips til hvordan du navigerer i reglene.

NLF

Luftsportstyret vedtok på sitt møte mandag 4. januar at seksjonsmøter og luftsportstinget skal utsettes til oktober.

Med gjennomføringen av Fly Trygt 3 har også mengden konverteringssaker til Norsk Luftsportstilsyn (NLT) økt. Det strømmer på med spørsmål i denne forbindelse og vi lager her en enkel sjekkliste for deg.

Invitasjonen til mesterskap og Norges Cup i strekkflyging 2021 er nå publisert. Konkurranseweben er også klargjort for påmelding. Seilflyseksjonen har kongepokal i år og denne er satt opp i åpenklassen m/vann fra 12.-20. juni

Like sikkert som at 8. april 2021 er få dager unna våkner etternølerne av norske seilflygere som skal konvertere sitt nasjonale flygebevis til SPL

Skolesjefsamlingen avholdes i 2021 over fire kvelder.

Terminlisten for seilflyaktiviteter i 2021 er nå publisert. 
Ole Reistad Senter og Starmoen flyplass har sin egen terminliste for 2021