NLF / Nlfcamo / Status CAMO for seilfly - Mai 2011
Bjarne Andre Myklebust

Status CAMO for seilfly - Mai 2011

April ble måneden da LT brukte mer tid på å behandle vår revisjon enn vi forventet. Forrige revisjon ( Nr. 12 ) på ca 10 typeprogram ble behandlet på noen få dager. Denne gang gikk det om lag seks uker. Når det er sagt medfører kontrollen fra LT til at våre program blir nøye gjennomgått og kvalitetssikret. Resultatet blir et bedre produkt.

Den 5. mai ble NLF CAMO revisjon 13 godkjent. I den ligger seilflytyper som representerer mange seilflyindivider. Flere modeller fra Grob, Alexander Schleicher , samt de fleste modellene fra DG/LS og Schempp Hirth er blant annet med her. Vi vet noen flyeiere har ventet tålmodig på denne revisjonen. Med plutselig full sommer er det naturlig at det kribler i stikkehånda. Innkjøringen av Melvin CAMO datasystemet går sing gang. I disse dager er det automatisk komponentinnlegging og mekanismer for automatisk generering av arbeidsunderlag som er fokus.
Vi er allerede klare med revisjon 14 som blir påbegynt hos LT neste uke, etter de signaler vi har fått.

Vi nevner samtidig at Knut Grønskar heretter er første kontaktledd Hos NLF CAMO for seilflyeiere, ettersom de midlertidig engasjerte og frivillige kreftene nå etter hvert trapper ned og mest sannsynlig blir å finne i lufta utover sommeren.

Knut er fast ansatt i NLF CAMO og er både flymekaniker, seilflytekniker og seilflyger.