NLF / Motorfly / Lars Øyno tildelt Motorflyseksjonens hederstegn
Laupsa John Eirik

Lars Øyno tildelt Motorflyseksjonens hederstegn

Tekst og foto: Flynytt

Under Seksjonsmøtet Motorfly lørdag 6. april ble det delt ut hederstegn til Lars Øyno. Hederstegnet går til en mann med stor gjennomføringsevne og stå på-vilje. Han er en hederskar; allsidig og kunnskapsrik, engasjert og dedikert. Han er grunnen til at jeg har fortsatt å engasjere meg i NLF, og en mann jeg virkelig ser opp til og lærer mye av, sa motorflyseksjonens leder, Linda Christine Lilleng, da hun delte ut hederstegnet.

Det var en glad og rørt Øyno som mottok utmerkelsen.

- Jeg er overveldet og rørt, sier han til Flynytt. 

Aktiv tillitsvalgt

Øyno forteller at for ham har flyging vært "hele livet", helt siden han som tiåring startet med modellflyging. Siden har han utviklet en imponerende CV. Øyno har drevet med både seilflyging, mikroflyging, motorflyging, veteranfly og selvbygging.

I tillegg har han vært en aktiv tillitsvalgt. Blant annet har han vært leder av anleggskomiteen og luftromskomiteen, mikroflyseksjonen og motorflyseksjonen. Han har også vært Norges representant til Europe Air Sports. 

- Det er veldig moro å representere Norge i utlandet. Selv om vi er små har vi en velfungerende organisasjon og vi får til mye. Hjertet mitt ligger hos NLF og jeg brenner for arbeidet de gjør. Jeg er glad i NLF og jeg er glad for å kunne bidra, sier Øyno.