NLF / Mikrofly / Aktivitets- og rekrutteringsutvalget
Roger Holm

Aktivitets- og rekrutteringsutvalget

June overtar etter Odd-Tore i utvalget. Hun får store sko å flylle :)

Hallo piloter, flyåret 2017 har ikke vært det beste værmessig, men noen blitt mikropiloter i løp av året og mange har fått noen fine flyturer.
Det har vært mye fokus på NIF topper i det siste, vi holder oss langt unna alkohol når vi skal ut å fly! NIF har mange regler blant annet skal vi ikke ha noen form for mobbing, det burde jo være en selvfølge! Vi er jo med i klubben for å kunne kunne «lade opp vårt batteri, ikke det motsatte». Ta godt vare på alle de som sørger for at klubben kan fortsette, noen sliter med å få med nok folk til å dra lasset.

Nå er det tid for å nominere de ulike til æresbevisninger i NLF, er det noen som er glemt?

Vi setter økt fokus på konkurranser nå i høst, i denne omgang sender vi ut Håkon Fosso og Per Høyland, med lang erfaring i ikke minst på EM og VM, samt NM. Det blir Værnes, Bodø-Salten, Drammen-Hokksund, Bergen-Flesland. Norge har utmerket seg i flere år internasjonalt som eneste land her i Norden, takket være teamleder Tormod Veiby. Skal man bli god på dette nivå må det trenes, dette vil Håkon & Per kunne si mere om.

Det er flere som ser frem til nytt flyår 2018, noen ser på å fly langt. Det er ønske om å reise til SUN n FUN i Florida i april, jeg har laget en Facebookside om dette og vil legge inn mere info, dette er stort - verdens nest største flyshow!

Vi står på for å med flere både jenter og ungdom også i 2018! Da har jeg stått på som aktivitetsleder i 17 år og vil tekke meg tilbake nå til nyttår, det har blitt mange Norges mesterskap, luftsportsuker og sikkerhets møter rundet i landet - kjempestas!

Nå er jeg så heldig at JUNE KARLGÅRD skal overta, hun er flyvertinne i SAS, sykepleier og Trønder, bor på Hamar!

FLY SAFE, hilsen Odd-Tore Ohnstad