NLF / Aktivitet / Mikrofly / Wings & Wheels 24-26 juni 2016
Mikrofly
Sveinungsen Frode

Wings & Wheels 24-26 juni 2016

Dato: 
Fredag, 24. juni 2016 - 16:00 to Søndag, 26. juni 2016 - 13:00

Wings & Wheels arrangerer for 17 gang på rad et nytt treff i Lunde ENLU, Telemark. Treffet bør være velkjent i alle motormiljøer nå.
Nytt av året er at vi nå ettserstreber å sikte oss tilbake til 50-60- og begynnelsen av 70 tallet. I år er det premiering for flotteste fly, bil, MC og ikke minst bekledning fra denne tidsepoken.
Vi håper mange flotte mennesker og doninger fra de ulike miljøene vil være med på leken denne flotte helgen etter St.Hans!

Vi har spikret sammen et lite 50-talls flyshow, med flotte store fly som kanskje representerer flygingens gullalder?
Wings & Wheels er først og fremst et fly-in hvor vi håper å tiltrekke oss massevis av flotte fly og landbaserte doninger fra denne tidsepoken, men ALLE fly er selvsagt velkommen for å bli med på moroa. Ekstra moro blir det om folk tør å slippe seg litt løs og få på seg litt tema-bekledning. Det blir litt MASH, Rockabilly, Airliner-crew, workshop tema, så det er masse å velge fra og helt sikkert en stil for enhver smak. Overrask oss, og kanskje du vinner en gjev pris for beste bekledning.

Mest av alt inviterer vi dere til oss for å ha en skikkelig artig helg og treffe folk med samme interesser. Prisene er hyggelige, og vi håper mange av dere vil slå opp telt under vinga i god stil.
Ta med deg flyet ditt og kom på Wings & Wheels 24-26 juni!
Besøk vår hjemmeside for all informasjon vedrørende treffet.