Norges Luftsportforbund

NLF / Seksjon / Norges Luftsportforbund

Luftsportsuka 2023

Det er nesten julaften, nyttårsaften, 17. mai og bursdag på én gang. Vi legger nå ut påmeldingen til Luftsportsuka 2023, 22. - 25. juni på Starmoen.  Nytt av året er at vi benytter oss av påmeldingssystemet iSonen, slik at du må logge deg på med Idrettens ID. 

Luftsportstinget 2023 - Rebecca Hansen gjenvalgt som president i NLF

NLFs seksjonsmøter og Luftsportstinget ble avholdt på Gardermoen i helgen 24. - 26. mars. Rebecca Hansen, som har vært luftsportspresident siden oktober 2021, ble gjenvalgt for to nye år. Med seg i presidentskapet har hun Thomas K. Becke som 1. visepresident, han var 2. visepresident i forrige periode. Ny i presidentskapet er Berit Brudeseth som nå er valgt til 2. visepresident. 

Kriminalitetsforsikring er obligatorisk for alle organisasjonsledd i NIF

Viktig informasjon om underslag og underslagsforsikring i idrettslag. For svært mange «ordinære» idrettslag er det vanlig å ha en klubbforsikring som også har denne type forsikringsdekning. Dette er ikke like vanlig i luftsport da selve aktiviteten i de aller fleste tilfelle har egen forsikringsdekning.

Tid for årsmøter

Det er nå tid for å gjennomføre årsmøter i klubber og lag. Årsmøtet er medlemmenes møte hvor de kan bestemme hva som skal skje det neste året. Nytt av året er at digitale årsmøter er tillatt.