NLF / Seilfly / Arne Wangsholm tildelt Seilflyseksjonens hederstegn
Steinar Øksenholt

Arne Wangsholm ble tildelt Seilflyseksjonens hederstegn under seskjonsmøte på Sola lørdag 6. april. Samme dag gav Arne stafettpinnen videre til Rebecca Hansen som leder av seilflystyret. Arne har da sammenhengende sittet i dette styret siden 2011, først som varamann i to perioder, styremedlem i en perioder og nå sist som leder i to perioder.

Arne har sin bakgrunn fra Os Aero Klubb hvor han begynte med seilflyging i 1970. Veien gikk videre via flygebevis til instruktørbeveis i 1978. I OAK har han vært flyplasssjef, skolesjef og leder over flere perioder. I dag er han medlem av OAK, Voss FLyklubb og Bergen Aeroklubb. Han har gyldig papirer som IK-2 på seilfly og LAPL på motorfly. I OAK er han både aktiv instruktør og slepeflyger i dag.

Arne er og har alltid vært en entusiast og pådriver i miljøet. Han har søkt ut av av landet for å finne inspirasjon og ideer som han har lagt til sin erfaring og benyttet i sitt lederskap.Klubbdrift og fokus på medlemmene har ligget Arnes hjerte nære. På området har han også i nordisk og europeiske (EGU) fora inngått i arbeidsgrupper. Vinsj som startmetode og muligheter ved TMG-aktivitet har også engasjert han gjennom årenes løp.

Vi gratulerer Arne med et meget fortjent hedersteg og takker samtidig for innsatsen for norsk seilflyging!