NLF / Motorfly / Konkurranseflyging 2021 - Treningssamling og NM i presisjonsflyging.
Stian Kultorp

Konkurranseflyging 2021 - Treningssamling og NM i presisjonsflyging.

Har du lyst å blir en tryggere & bedre pilot? Da har vi løsningen for deg: Presisjonsflyging! Alle er invitert, sportsfly & motorfly.

Her vil du lære å navigere, håndtere flyet på en sikrere måte, fly presist og ikke minst evnen til å lande flyet på merket. Dette kan potensielt være livreddende ferdigheter.

Torsdag 29. & Fredag 30. juli blir det treningsdager med instruksjon på alle områder, denne samlingen er rettet mot ungdom (17-25 år) men er også åpen for andre. Lørdag 31. juli kan alle som vil delta i NM Presisjonsflyging 2021.

 

Program:

29.07: Flytrygging / Treningsdag – Navigasjon:

Introduksjon/briefing i klasserommet der vi går igjennom navigasjonsdelen av presisjonsflyging, deretter praktisk navigasjonsplanlegging med instruksjon, før dere flyr planlagt rute sammen med en erfaren konkurranseflyger.

 

30.07: Flytrygging / Treningsdag – Landinger:

Introduksjon/briefing i klasserommet der vi går igjennom landingsdelen av presisjonsflyging, deretter landingsrunder med «instruktør.» Her er det også rom for å ta seg en ekstra navigasjonstur eller flere landingsrunder.

 

31.07: NM Presisjonsflyging 2021:

Briefing om morgenen før vi setter i gang til tildelte tider. Først navigasjon og når alle har flydd blir det landingskonkurranse. På ettermiddagen blir det premieutdeling, middag og kanskje til og med en liten fest!

Det er to klasser, Klasse 1: med kun en pilot. Klasse 2: for nye og uerfarne konkurransepiloter. I denne klassen kan man være 2 personer i flyet, 1 pilot og 1 observatør, eller man kan fly alene. Til forskjell fra NM-klassen (klasse 1) som følger internasjonale regler, vil klasse 2 følge spesielle regler der det gis bedre tid til de forskjellige oppgavene.

Les mer om arrangementet og informasjon om påmelding her

VedleggStørrelse
PDF icon Invitasjon til ungdomssamling137.32 KB