NLF / Modellfly / Bli pilot på modellflyskolen!
Jon Gunnar Wold

Bli pilot på modellflyskolen!

Bli pilot på modellflyskolen! FOTO: Thomas Kristensen
Bli pilot på modellflyskolen! FOTO: Thomas Kristensen

Det arrangeres modellflyskole for barn og ungdom under Luftsportsuka på Starmoen ved Elverum i perioden 14. – 18. Juni.

Da er det bare å melde på sønn, datter, nabo, barnebarn eller andre aktuelle kandidater mellom 10 – 19 år for en flott uke på Starmoen. Vi har 12 plasser disponible, så her er det bare å være tidlig ute med å ta kontakt med oss.

Under oppholdet vil denne unge piloten få egen instruktør, som vil lære deg opp å fly modellfly fra A til Å. Egenandelen for dette er kun 500 kr, og dekker opphold, mat, forsikring, medlemskap i lokal klubb, instruktør og kontingent til NLF. Vi holder flysimulatorer, kontroller, mange skolefly, og alt som trengs av fly utstyr. Vi starter opp torsdag morgen og avslutter søndag. Har du eget fly kan du gjerne ta med det for sjekk og flyturer. Da sees vi!

LUFTSPORTSUKA = MODELLFLYGING !

Som tidligere år, vil vi også ha masse aktivitet av modellflygere, og store som små modeller (og piloter) er velkommen. De som styrer tårnet vil sette av både tid og rom for at dere skal få fly, samt at vi kan bruke modellflyplassen når modellflyskolen har pauser og driver med annet. Vi ønsker oss et bredt spekter av modellfly, alt fra helikopter, droner, Skala fly, linestyring, jet og andre artige flygende objekter.

UNGE MODELLFLYGERE – SE HER…

I år vil vi arrangere kurs og trening for dere som ønsker å lære 3D flyging, konkurranseflyging og andre litt mer krevende aktiviteter. Vi har instruktører, og du benytter deg av tilbudet under:

UNGDOM 13-19 ÅR OG MEDLEM I EN MODELLFLYKLUBB? = GRATIS LUFTSPORTSUKE!

Er du mellom 13-19 år og medlem i en modellflyklubb? Da vil Modellflyseksjonen sponse deg opphold og deltakeravgift på Luftsportsuke 2017! Dette tilbudet er til de 15 første som melder seg på, og som er mellom 13-19 år og medlem i en NLF-tilsluttet modellflyklubb. MELD DEG PÅ I DAG!

Mer info: LUFTSPORTSUKA 2017 - INFORMASJON

Lurer du på noe tar du kontakt: