NLF / Modellfly / AVLYST // F3A-leder Peter Uhlig til Norge
Jon Gunnar Wold

AVLYST // F3A-leder Peter Uhlig til Norge

12. mars 2020: KURSET ER AVLYST GRUNNET CORONA

 

Leder i CIAMs F3A subkomité Peter Uhlig leder et fagseminar for F3A-piloter og dommere med fokus på dømming og nye flyprogram søndag 22. mars. Uhlig har fløyet F3A siden 1965, og vært på det tyske F3A-landslaget med internasjonal deltakelse på høyt internasjonalt nivå i en årrekke. Han er pensjonert lærer og har siden 2002 dømt det meste av internasjonale F3A konkurranser. Han ble valgt til leder av FAIs F3A-subkomité i 2017.

Kurset er fulltegnet og det er ikke lenger mulig å melde seg på.

Praktisk info: 

Kurset starter presis kl 10 og varer til ca. kl 15. Det blir servert lunsj, kaffe, og det er kaffebuffet m/frukt, kaker, softis og popcorn i fellesarealet i pauser.

Overnatting

Overnatting på hotellet koster 995,- for enkeltrom med frokost. Dette er en rabattert pris - referere til NLF ved bestilling. 
Hver enkelt er ansvarlig for å bestille og betale overnatting selv. Det er ikke reservert rom, så vær tidlig ute med evt. rombestilling.

Parkering

Hotellet har 300 egne parkeringsplasser inkludert 10 HC-plasser og 20 ladeplasser for elbil. Parkeringen er regulert av One Park. Pris: 36,- pr. time og 130,- pr. døgn. Det er ikke mulig å forhåndsreservere plasser, og parkering gjøres opp av den enkelte direkte med hotellet.

Shuttlebuss

Shuttlebuss S22 tur/retur Oslo Lufthavn Gardermoen går flere ganger i timen og stopper rett utenfor inngangen til hotellet. Billett kjøpes på bussen.

Kursmateriell

Peter har gjort tilgjengelig kursmateriell for oss, og disse finner du vedlagt her. Vi anbefaler at du tar med dokumentene elektronisk på PC, Mac eller nettbrett. Vi har noen papirkopier tilgjengelig for utdeling i møtet, men ikke nok til alle.