NLF / Hangglidingparagliding / Ulykke med paraglider i Porterville, Sør-Afrika - Oppdatert
Nilsen Trond

Ulykke med paraglider i Porterville, Sør-Afrika - Oppdatert

Oppdatering - Det vil bli en minnestund for Adri den 11/01/2018 Kl 12:30 i Holmestrand Kapell der man er velkommen til å delta om man ønsker det.

 

Det er med sorg vi må informere om at Adri van Embden fra Holmestrand, medlem av Oslo Paragliderklubb, Hvittingfoss Luftsportklubb og Hof Paragliderklubb har omkommet etter en ulykke med paraglider i Porterville, Sør-Afrika 28.11.2017.

Våre tanker går til pårørende og venner av Adri på en slik tung dag.

Adri har av enn så lenge ikke fastslåtte omstendigheter kræsjet under flyving fra Pampoen Fontein, Porterville. Han ble transportert med helikopter først til sykehus i Porterville og deretter til Cape Town, men døde på sykehuset i Cape Town på formiddagen 29.11.2017.

Vi forstår at det vil være et behov for å diskutere hendelsen, men vi ber om at eventuelle spekulasjoner rundt årsaker og hendelsesforløp i sosiale media skjer med respekt både for piloten og dennes etterlatte.

Undersøkelse av hendelsen er igangsatt og vi vil frigi opplysninger om hva som ledet til hendelsen når undersøkelsen er avsluttet. Vi ber også om forståelse for at et slikt arbeide tar tid og igjen at det vises respekt for avdøde, hans familie og hans venner i reisefølget og her hjemme som er sterkt berørt av hendelsen.