Ungdomsuke

NLF / Forum / Ungdomsuke

Forslag:

Inviter alle juniorer til Starmoen 1 uke på sommeren og fly seilfly. Dette tenker jeg meg som en slags treningsleir for de som vil fly strekk; fly sammen på tur, trene til konkurranser, og ikke minst; få en tilbakemelding på det du har gjort og valgene du har tatt i forhold til hva de andre gjorde. Vi jobber alt for mye 1 og 1 her i landet, så hvorfor ikke samarbeide?

Men jeg tenker ikke bare dette som en treningsleir for strekk-folket. Elever kan komme og drive skoling en uke, lære av hverandre, og kanskje bli med en mer erfaren pilot ut på tur.

Ungdommer har ikke mye penger, derfor vil jeg gjøre dette så billig som mulig. Bo på internatet til kostpris, slep så billig som overhodet mulig, og billig mat. Dette kan være en uke hvor NLF ikke taper noen penger på å ha juniorene der, men heller ikke tjener noe. Hensikten er å samle juniorene 1 uke og bare fly og ha det gøy. På en måte som en utvidet juniorsamling, bare på sommeren.

- Martin B

Steinar Øksenholts bilde

Når på året vil du se dette på terminlisten?

Mvh Steinar

Martin Bjørnebekks bilde

Bør jo helst være i sommerferien, er vel stort sett kun da juniorer har mulighet til å komme en hel uke.

Ferien begynner vanligvis 20. juni, så hva med slutten av juni eller begynnelsen av juli?

Jon Vedums bilde

Synes det er en veldig god ide, Martin! Vi har arrangert "klubbungdomsuke" for Drammen noen år på Starmoen, har vært veldig vellykket. Topp hvis vi kan samle flere!

Som Martin skriver, så må det være i skoleferien. Den beste tiden er opplagt slutten av juni / beg. juli. Utfordringen er selvsagt å få det til å passe med strekkleir og konkurranser. Første del av august kan også være et alternativ, men erfaringsmessig er flere bortreist da, eller skal forberede skole-/studiestart. Juli er erfaringsmessig vanskelig siden mange er bortreist.

Jon V.

 

Kristoffer D. Samuelsens bilde

JuniorNM var i fjor i juni/juli skiftet. Kanskje man kan ha det uken rett etter juniorNM? Da kan landslaget bruke det litt som en slags "treningsuke" på Starmoen. Noe som ble snakket om og foreslått på junior landslagsmøtet under årets juniorsamling.

Kristoffer D. Samuelsens bilde

slettet:-dobbepost-

Arnulf Ss bilde

Hva med en jr-uke på Bjorli? Helst i høstferien etter at sesongen er over på østlandet. Da kan vi blant annet planlegge neste sesong i tillegg til å fly masse i bølger og på hang. Å leie lokalet er ingen sak og hvis den prisen er for stiv kan vi eventuelt samkjøre det med NTHF sin høstleir, da slipper vi også å bekymre oss for å skaffe slepefly, slepeflyger og annet administrativt stress.

Arnulf