Er du en seilflyger som vil besøke Lunde flyplass?

NLF / Forum / Er du en seilflyger som vil besøke Lunde flyplass?
Er du en seilflyger som vil besøke oss?


Klubbmedlemmer klar for tur

Har du lyst til å komme og fly hos oss, enten for å bli medlem og leie våre fly eller ved å ta med eget fly selv, så er du hjertelig velkommen til det! Vi ønsker at fler seilflygere skal komme til oss for å fly turer herfra.

Om ikke du har flydd i Telemark selv, så har du forhåpentligvis hørt mye bra om det av andre seilflygere! , For å skryte litt av området vårt, så kan man godt si at Telemark er Norge i miniatyr, et eget lite seilflyparadis! Vi har masse flotte fjell, daler med vann og flotte jorder mellom toppene. Vi får praktisert både termikk, hang og bølger! Sjøbrisen er sjelden ødeleggende før sent på kvelden, noe som svært ofte gir gode flyforhold til langt utpå dagen.

Så hvordan går du frem?
Det første du bør gjøre er å kontakte oss, og undersøke vår onlinekalender for å se om det er planlagt flyging den dagen du ønsker å fly. Vi har masse plass til både seilflyhengere og fly, og om du ønsker å bo på flyplassen kan vi tilby å campe på vårt flotte grønne gress for en billig løsning. 
Ønsker du å overnatte billig i Lunde sentrum (2 km fra plassen), les mer om det her:
Overnatting

Det finnes flere muligheter for å komme seg til Lunde. Både med bil, buss, båt, tog og selvfølgelig fly. Les mer om dette her:
Transportmuligheter til Lunde


Så snart du har funnet et rede og ankommet flyplassen, er det bare å fly i tur og orden etter enighet med ASL. For slep bruker vi slepelapp-system, som du kan lese mer om her: Slepelappsystemet
Det er kun slepelapper du trenger for å fly på vår plass! For leie av våre fly, gjelder andre prissettinger og blant annet medlemsskap i Nome Flyklubb.

Komplett prisliste å forholde seg til i klubben vår med info om priser for leie, overnatting osv finner du på denne linken: Prisliste for klubben

Se forøvrig gjennom menypunktene Info om klubben,  Flyplassen vår  og  PPR - Lunde flyplass for mer info som kan være av nytte for et besøk til Lunde.


Vi har videre et flott og koselig klubbhus, hvor man kan slappe av og være sosial, med enkle løsninger. Kjøleskap til å oppbevare maten din, microbølgeovn, TV/Video, nettilgang, og veranda med grill. Vi har på dette tidspunkt ikke innlagt vann eller WC til klubbhuset, men vi har en utedo og kommunalt drikkevann nede på flyanlegget.

Om du skulle ønske å komme på besøk med familie, eller en god del andre seilflygere, så er ikke det noe problem. Vi skal ha plass til dere alle, så lenge dere klarer dere med enkle løsninger. Det eksklusive vi kan tilby, er det du finner oppe i lufta, og vi skal gjøre det vi kan for at du kommer deg opp dit med ditt eget seilfly, eller i en utsjekk på våre fly.

Velkommen på besøk til Lunde og Nome Flyklubb!

 

51380s bilde

Slik skal det gjøres! Et veldig bra initiativ her fra Nome Flyklubb/seil. OG bare for å ha nevnt det- Lunde flyplass anbefales.

Ole B.