NLF / Seilfly / Seksjonshederstegn til Jo Inge Bjørø
Steinar Øksenholt
Bjørø overrekkes seksjonshederstegn fra styremedlem Wangsholm

Seksjonshederstegn for 2014 ble i forbindelse med et klubbarrangement i Os Aero Klubb denne uken tildelt Jo Inge Bjørø (47).

Jo Inge begynte i Os Aeroklubb som modellflyger i svært ung alder. Etter hvert ble det mest seilflyging og i 1989 ble han instruktør. I dag er han sjekkinstruktør tilknyttet S/NLF. Han er en meget dyktig konkurransepilot og av våre mest meriterete Norgesmestere. De siste 20 årene har han kanskje vært våre beste utøver samt deltatt i flere internasjonale mesterskaper.

Med sin sterke interresse for strekk- og konkurranseflyging har han bidratt i utviklingen av sporten. Mange yngre utøvere både lokalt og nasjonalt har fått gode råd og veiledninger fra Jo Inge. Som trener for juniorlandslaget og lokale "ungdomshelter" har han virkelig fått fart på strekk og konkurransemiljøet på vestlandet.

Jo inge brenner også for mangfoldet i norsk seilflyging og har vært mentor både for miljøet i Nordfjord Aeroklubb og ved oppstarten i Salangen. Han har også hatt ulike verv i Os Aero Klubb over flere år.

Vi gratulere Jo Inge Bjørø med et godt fortjent hederstegn og håper dette kan inspirere til fortsatt engasjement og innsats for norsk seilflyging.