NLF / Seilfly / Seilflykonferansen 2018
Steinar Øksenholt
Johan Gustafsson

Helgen 5.-7 oktober er det seilflykonferansen på Golsfjellet igjen. ​Du er hjertelig velkommen til fjells og ta del i høstens sosiale eventyr for seilflygere med INSPIRASJON i fokus!

Hallingdal FK holder åpent hus med aktiviteter på Klanten hele uke 40 i forbindelse med Klaten Mountain Camp (se egen invitasjon)

På programsiden for Seilflykonferansen holder vi på flydagen fredag. Sammen med Hallingdal Flyklubb tar vi frem et tilbud av seilfly med både innslag av slep, TMG og SLG. Det vil også være instruktører tilgjengelig for de ulike startmetoder.

Lørdag er det konferanse på hotellet. Vi samles i år rundt hovedtema "Elektrisk Luftsport" og har gleden av å presentere foredrag om Elfin RS20.e og Prosjekt LN-ELA. I 2016 var det meteorologi som var hovedtema og vi slipper ikke helt dette i 2018 heller. Vi vet at mange intreserer seg for termik og prognoser. Derfor har vi i år invitert Stefan Löfgren fra Sverige, mannen bak RASP. Fra Storbritania og British Gliding Association har vi invitert Pete Stratten til å fortelle litt om utviklingsprosjekter av seilflysporten der bort. De har mye spennede på gang både i markedsføring, junioraktiviteter og talentutvikling og vi får høre mer om noen av suksesshistoriene. Fra vårt samarbeidened forsikringsselskap, Inter Hannover, har vi invitert Robert Jansson til å snakke om betydningen av en god seilflyforsikring. Vi runder av dagen med seksjonens nestleder, Rebecca Hansen, som vil snakke om temae "Flysikkerhet – Mental trening & Stressmestring"

På søndag inviterer vi til 3 alternative aktiviteter. Disse er:

Alt 1: Flydag på Klanten Flyplass. Kanskje står søndagsbølgen og venter bak Skogshorn på den flyhungrige piloten (Hallingdal Flyklubb)
Alt 2: MYB-kurs og mulighet for å avlegge konveteringseksamen til LAPL S som består av MYB og FCL-spømål. Du  ha lest deg opp på FCL før kurset og eksamen (Santiago Amengual)
Alt 3: Hvordan skape oppdrift, egasjement og utvikling i klubben (Rebecca Hansen)

Du kan nå melde deg på fra seksjonens hjemmesider og er du tidlig ute med å signere deg opp er det «tidligrabatt» å hente ved påmelding før 1. august.

I år som i 2016, bestiller du din overnatting direkte til Storefjell Hotel.

Gå til påmeldingsskjema her: http://nlf.pameldingssystem.no/seilflykonferansen