NLF / Seilfly / Seilflykonferansen 2016
Steinar Øksenholt
Johan Gustafsson

Helgen 7.-9 oktober er det seilflykonferansen på Golsfjellet nok en gang. ​Du er hjertelig velkommen til fjells og ta del i høstens sosiale eventyr for seilflygere med INSPIRASJON i fokus!

Hallingdal FK holder åpent hus med aktiviteter på Klanten hele uke 40 i forbindelse med Klaten Mountain Camp (http://nlf.no/aktivitet/seilfly/klanten-mountain-camp)

På programsiden for Seilflykonferansen holder vi på flydagen fredag Et av programhøydepunktene kommer allerede på fredag hvor Johan Gustavsson flyr lys og pyroshow i sitt acrodisplay. Vi garanterer at dette alene er vert deltakelse på årets konferanse!

Lørdag holder vi hus på Storefjell og du skal få inspirasjon både gjennom foredrag og i messehallen. Med arbeidstittel «Nytt syn på meteorologi og oppdrift» vil Henry Blum i et tredelt foredrag utfordre dine tidligere teorier. Lis Arneberg fra Danmark vil fortelle om sin vei opp og frem som konkurrnaseflyger i acro. Foredraget fikk meget gode kritikker på den danske seilflykonferansen sist høst. Litt annet smått krydder vil nok også være å se på programmet når det endelig spikres i detalj!

Søndagen nyter vi igjen frisk høstluft med flyaktiviteter på Klanten og med dette ønsker vi velkommen til en konferanse fritt for klubbdrift, medlemstall, EASA og «elendighet». Vi har bestilt god vær og kommer du med humør og glimt i øyet er rammene lagt for noen flotte dager i høstfjellet. Ta gjerne med familien forresten – det er mange aktiviteter med utgangspunkt fra hotellet i noe som kan være en høstferieopplevelse familien deler.

Du kan nå melde deg på fra seksjonens hjemmesider og er du tidlig ute med å signere deg opp er det «tidligrabatt» å hente ved påmelding før 1. juli.
I år bestiller du din overnatting direkte til Storefjell Hotel.

Gå til påmeldingsskjema her: http://nlf.pameldingssystem.no/seilflykonferansen