NLF / Seilfly / Nyheter

Seilflyseksjonen / Norges Luftsporforbund (S/NLF) innkaller klubber med skoletillatelser og sjekkinstruktørene (IK-1) til fagmøte for sikkerhet og utdanning i forbindelse med gjennomføringen av Seksjonsmøte og Luftsportstinget 2017. Samlingen dekker det vi tidligere har gjennomført som IK1/skolesjefsamling, men kan også denne gangen være relevant for andre fagpersoner i klubbene.

NLF

Her finner du innkalling til Luftsportstinget og seksjonsmøter 2017

Mange av oss husker med delte følelser time ut og time inn med PART M og CAMO
presentasjoner på flere av teknikersamlingene i årene før CAMO ble obligatorisk 2011.

VM i seilflyging pågår for tiden i Australia - Benalla. Konkurranse pågår fra 8.-22. januar i klassene open, 18-meter og 15-meter.
Til årets VM knytter det seg stor spenning og interresse til to helt nye fly  med Ventus 3 i 18-meter og JS3 i 15-meter.

I forbindelse med årskifte skal det gjennomføres aktiviteterapportering av seilflyaktivitet i 2016 for alle luftdyktige seilfly i Norge

Vi ønsker alle seilflyger en god jul og et godt nytt seilflyår.

I seksjonen tar vi juleferie nå frem til mandag 2. januar 2017

Terminlisten for seilflyaktiviteter i 2017 ble vedtatt på styremøte i S/NLF i går, onsdag 14/12-2016, og er nå publisert her på websidene

Seilflyseksjonen ved teknisk komite innbyr til seilflyteknisk weekend på Ole Reistad Senter, Elverum helgen 3.-5. februar 2017.
I år utvides samlingen med kurs i motorvedlikehold TMG torsdag og fredag i forkant av samlingen.

European Gliding Union har sluppet sitt 3. nyhetsbrev i 2016. Her kan du leser mer om store og tunge prosesser som EGU er involvert i opp mot EASA som er av stor betydning for fremtiden i Europeisk seilflyging.