NLF / Mikrofly / Vi må bli bedre på å promotere aktiviteten vår!
Roger Holm

Vi må bli bedre på å promotere aktiviteten vår!

Foto: Geir Bernhard Randby

Pressen kan til tider være litt unyanserte når den skal beskrive hendelser som involvere flyging. En uheldig landing eller noe som gjør at vi må fort ned på nærmeste landbare plass blir veldig fort havari og styrt, selv det ikke dreier seg om noen ulykke. Vi flyr mye, blir bedre og bedre piloter, og vi setter sikkerheten først, men slik det er i sport kan det likevel gå galt en dag. Da vil presseoppslaget være berettiget. For å få inn den riktige balansen i det som presenteres i media trenger vi også å få presentert de gledelige og givende sidene ved sportsflyging, de som er grunnen til at så mange søker til vår virksomhet. 

Kan vi være med å nyansere hva de skriver ved ta media mer med i det daglige? For å gjøre det må det være "salgbart", og særlig i disse dager trenger vi deg til å hjelpe oss med en god ide! Her er det bare fantasien og flysikkerheten som setter grenser, og vi kan se for oss slike oppslag:

Bestemor elsker å fly småfly. Jente 16 år fløy mikrofly for første gang - fikk styre selv, og det var "Kjempestas". Same bruker gyroplan for lete etter sine rein. Norge er utrolig vakkert sett fra en luften. Stor dag for kreftsyke Per 9 år som fikk være med i et lite og åpent fly. Støysvake mikrofly trekker opp seilfly. Sportsfly varslet om skogbrann. I denne gaten er det sikkert mange andre gladmeldinger vi kan tenke ut.

Aktivitets- og rekrutteringskomitéen vil premiere klubber som får frem gode sider av aktiviteten vår til media i tiden fram til 1. oktober med inntil kr 500,- pr. Innlegg eller innslag. De vil også bli lagt ut på våre info-sider.

Ta kontakt med aktivitetsleder Odd-Tore Ohnstad 932 22 384 eller odd-tore at flyboat no.