NLF / Modellfly / NOTODDENSTEVNE 2011
Tom Brien

NOTODDENSTEVNE 2011

NLF var tilstede under Notoddenstevnet 2011, og som ble arrangert for 27 gang. Det står respekt av et slikt arrangement og som både holde høy standard og høy deltagelse.  Kongsberg Modellflyklubb er arrangør for Notoddenstevnet hvert år. 15 - 20 medlemmer starter tidlig på sommeren å tilrettelegge for arrangementet. Mye skal være på plass til et slikt arrangement, samt en del logestikk på hvordan dette skal settes opp, gjøres, fraktes, kiosk, sikkerhet, søknader osv osv..

Helt fra starten av har det vært en økning med antall piloter som kommer og flyr denne helgen. Av 27 ganger, har været vist seg fra sin beste side 23 av de..  sist år var det så godt vær at over 1000 publikummere betalte seg inn og ble værende hele dagen. Antall piloter i fjor var 65, hvor det på det meste har vært over 80..  SÅ KOM VÆRET…! I år kan man nesten ikke si at været har stått klubben bi… Fra NLF kom tidlig på morgenen til vi dro på ettermiddagen, har det vært en skikkelig høstvær… Lavt skydekke, rått, kaldt og ikke minst mye nedbør L  Dette la nok en demper på årets arrangement, hvor kun 35 piloter viste sitt blide åsyn, og 300 betalende publikum sier jo sitt..!

Nå la ikke akkurat dette stoppe en ekte Skala pilot da.. de fløy… så vannet sprutet…  og like sikkert som Notoddenstevnet, så var speaker Harald Syverud tilstede. Han sjonglerte med vitser og ablegøyer, og hadde en flott intro av piloter og fly.

Da undertegnede kontaktet klubben nå i kveld, fikk vi vite at været lettet litt og alle fikk flydd en del på slutten av ettermiddagen. Akkurat nå sitter de fleste av pilotene i hangaren og nyter mennesklig fuel Tongue out  (PS. Det er flyging i morgen også…)

Vi ønsker alle velkommen til  neste års treff, hvor det statistisk er STORE sjanser for meget pent vær Laughing

Gratulerer Kongsberg Modellflyklubb med et vått, men vellykket arrangement Smile

 PS. Mer utfyllende repotasje kommer i neste MI