NLF / Modellfly / Instruktørkurs i Nord-Norge
Jon Gunnar Wold

Instruktørkurs i Nord-Norge

Modellflyseksjonen ønsker velkommen til instruktørkurs søndag 17. november på Tjelsundbrua kro & hotell mellom Evenes og Harstad. Kurset er fulltegnet!

Dato: Søndag 17. november 2013
Tid: 10:00 - 16:00
Sted: Tjelsundbrua kro & hotell http://www.tkh.no/

Påmelding er nå stengt. Vi sees på kurs på søndag!

Om kurset

På kurset blir du kjent med Modellflyseksjonens opplæringsprogram, som fører til at kandidaten kan få utstedt ferdighetsbevis for modellfly, såkalt A-bevis. Fullført kurs gir rett til I-2 bevis utstedt av NLF.

I tillegg vil vi sette av tid til å gjennomgå opplæring på turbin- og stormodell klasse B og B-turbin, slik at særlig egnede kandidater med erfaring fra turbin- og/eller stormodell kan kvalifisere til I-1 bevis. Det forutsettes at kandidaten har I-2 bevis fra tidligere. (Særlig egnede kandidater som ikke har gyldig I-2 bevis fra tidligere kan vurderes etter anbefaling fra klubbledelsen - kontakt fagsjef)

Koster det noe?

Kurset er gratis for alle medlemmer av NLF modellflyseksjonen. Det vil bli servert enkel lunsj m/dessert og mineralvann under kurset. Reiseutgifter dekkes av den enkelte, eller av klubben etter avtale med klubbleder. Modellflyseksjonen kan i spesielle tilfeller dekke reiseutgifter for juniordeltakere - kontakt fagsjef. Ved behov for overnatting er den enkelte selv ansvarlig for å bestille og betale hotellrom, Tjelsundbrua har hyggelige rompriser: http://www.tkh.no/hotell/

Velkommen til kurs!