NLF / Hangglidingparagliding / Status for Rikssenteret i Vågå 3 juni 2014.
Arne Håkon Hillestad

Status for Rikssenteret i Vågå 3 juni 2014.

Som de fleste vet ble det flom på Rikssenteret også i år. Rikssenteret stod under 4 cm vann i 16 timer. Alt inventar ble redda opp i annen etasje men veggene nede må tørke. Senteret er åpnet i dag offisielt men vil ha fulldrift fra fredag 6 juni. Da vil det bli vaska igjen inne men noen steder inne vil de nederste panelene være tatt vekk og isolasjonen tatt ut slik at treverket får tørke. Dette gjelder også ute.

Men det er et par forandringer dette året mot tidligere år. Her er de:
Vi vil ikke servere frokost eller selge pizza etc på senteret. Men kaffemaskinen er i orden, brusautomaten funker og vi selger is. Nye krav til renseanlegget gjør også at vi kan bruke dusjer og vaskene inne som vanlig men for å gå på toalettet må man ut og besøke kjemikalieklosettene ute mot parkeringsplassen.

Da er det bare å ønske velkommen til Rikssenteret for Hang og Paragliding i Vågå. Telefonnummeret til senterets daglige leder er 95521275 og rom kan bookes og spørsmål stilles til rikssenteret@gmail.com. Merk også at seksjonen har egen facebookside både for Hang og Paragliderseksjonen og for Rikssenter for HG og PG. Søk på dette og følg med der. Fly sikkert! Hilsen Arne for tiden på Rikssenteret i Vågå.