NLF / Hangglidingparagliding / Informasjon fra styret i Hang- og Paragliderseksjonen
Erland Åmot

Informasjon fra styret i Hang- og Paragliderseksjonen

Mandag 14.12 ble det kunngjort at fag- og avdelingssjef for Hang- og Paragliderseksjonen, Arne H. Hillestad fratrer sin stilling fra 31.12.2015. Se kunngjøringen her: http://nlf.no/hangglidingparagliding/kunngj-ring

 

I denne forbindelse ønsker styret å informere medlemmene om hvordan seksjonen vil fungere fra januar 2016 og frem til stillingen igjen blir besatt.

 

Epost og telefon

Henvendelser til seksjonen gjøres til hp.nlf@nlf.no. Disse vil blir mottatt av NLFs administrasjon og videresendt til riktig kontaktperson.

Epost som blir sendt til arne.hillestad@nlf.no vil få autosvar med kontaktinfo for saker.

Medlemsservice via melwin@nlf.no fungerer som normalt.

Seksjonen beholder telefonnummer +(47) 908 67 560. Nummeret er inntil videre viderekoblet til Bjørn T. Hammer i faglig ledergruppe. Det oppfordres til at flest mulig av telefonhenvendelsene gjøres til NLFs sentralbord.

Kontaktinformasjon til NLF og styret finner man under http://nlf.no/hangglidingparagliding/kontaktinformasjon-hanggliding-og-paragliding

 

Ulykker

Telefonnummer +(47) 908 67 560 brukes ved varsling av ulykker. Denne vil være bemannet av Bjørn T. Hammer i faglig ledergruppe.

Handlings- og varslingsplan ved ulykker skal ellers følges som før.

 

Hva skjer videre?

Inntil det er gjort nyansettelse, vil driften være delt mellom administrasjonen i NLF, seksjonsstyret og faglig ledergruppe.

 

Seksjonen trenger ny faglig- og administrativ ledelse. Det vil etter hvert bli utlyst en stilling og vi oppfordrer medlemmer som vet om aktuelle kandidater, eller er interessert til å ta kontakt.

 

Faglig ledergruppe trenger også flere dyktig folk ettersom Kjell Christian Krane har valgt å fratre sitt verv som utdanningsansvarlig. Ønsker du å være med på å utvikle sporten vår, eller vet om noen som sitter inne med mye kunnskap og engasjement, vennligst ikke nøl med å ta kontakt.

 

Seksjonsstyret ønsker å takke både Arne H. Hillestad og Kjell Christian Krane for mange års innsats for en seksjon i stadig utvikling.

 

Førjulstiden er travel for de fleste av oss, men mange av våre medlemmer benytter også tiden til å reise til varmere strøk for å fylle på fly-kontoen for 2015. Uansett stressnivå så vil vi ønske alle medlemmer av Hang- og Paragliderseksjonen en riktig god jul og et godt nytt flyår. Vi ser inn i 2016 med et positivt blikk.

 

Med vennlig hilsen,

Ane S. Pedersen, Styreleder

På vegne av styret i HP-seksjonen