NLF / Hangglidingparagliding / Idrettsavtaler, SAS, Hertz, Rica og Luftsportforsikring
Arne Håkon Hillestad

Idrettsavtaler, SAS, Hertz, Rica og Luftsportforsikring

Norges Idrettsforbund har gjennom tidene opprettet en del avtaler med næringslivet som gir oss som er idrettsutøvere gunstige betingelser. Her har vi listet opp noen viktige avtaler:

 Rica Hoteller.

Rica stiller med idrettspriser for overnatting og for konferanser etc. Ved booking av rom manuelt direkte til hotellet eller til Rica Service senter på telefon 66854560 oppgir du koden for Luftsport som er 5441. Ved booking på rica.no oppgir du koden ND5441 som gjør at du får opp idrettspriser.

 Hertz bilutleie.

Hertz har spesielle priser for idrett og når du skal booke leiebil oppgir du avtalenummer (CDP) 582949 for lufsport.

 SAS.

Flyselskapet SAS har sportspriser i forbindelse med konkurranser, trening og idrettsrelaterte møter. Idrettsbillettene gir i tillegg til lavere priser mulighet for et ekstra kolli gratis (PGen), du kan endre tidspunkt for reise, navn på reisende og du har i de fleste tilfeller rett til refusjon av billett ved avlysninger etc. Her er det CMP koder som skal oppgis og for luftsport er CMP koden LUFT999.

 www.luftsportforsikring.no

Gjennom www.luftsportforsikring.no tilbyr NLF deg gunstige forsikringsavtaler på hus, hytte, innbo, reise, båt, ulykke, verdisak med mer. Ta frem din nåværende forsikring og sjekk hvor mye du kan spare ved å bytte selskap.

 Dette er vel de viktigste avtalene vi kan dra nytte av som idrettsutøvere. Kommer det nye, gunstige tilbud til oss vil jeg orientere om dette. Informasjonen er også lagt ved som vedlegg.

VedleggStørrelse
Microsoft Office document icon Idretten og sportsavtaler47.5 KB