NLF / Hangglidingparagliding / Hva skjer i HP seksjonen?
Arne Håkon Hillestad

Hva skjer i HP seksjonen?

Mikael på vei inn i Sverige. Foto Arne Kristian Boiesen

Hei igjen.
Lenge siden det har kommet noe her, men høsten er vanligvis en periode hvor det er mye å gjøre på jobben og man glemmer det viktigste; å holde dere medlemmer oppdatert på hva som skjer. Her er et lite sammendrag.

Seksjonen avholdt instruktørkurs og instruktørseminar i begynnelsen av måneden og etter dette er det mye etterarbeide. Uka etter var det møte i speedridergruppa på Voss. Tok meg så en høstferie med litt PG flyging. Men i høstferien måtte jeg jobbe med den tragiske PG ulykken i India. Tilbake på jobb i uke 43 og da gikk mandagen til revisjon av seksjonens sikkerhetssystem. Den gikk heldigvis greit og samtidig ble endel nye saker godkjent av LT. Tirsdag var det møte sammen med LT med representanter for piloter som ennå ikke er inne i systemet i Norge og en kommite ble nedsatt og her vil det bli iverksatt endel tiltak fremover. Etterpå var det møte i styringsgruppa for Paramotor med LT tilstede. Viktikste sak er å ferdigstille et forbedret Paramotorkurs som også tilbys i en utvidet utgave til folk som ikke har flydd PG før. I kveld torsdag er det innbudt til møte på Norsk, Engelsk og Polsk for å informere piloter som flyr i Norge om hvordan systemet er her. Mandag er det styremøte i HP/NLF.

Det vil komme protokoller og referater fra alle årets møter på hjemmesiden innen noen uker samt oppdatert sikkerhetsinnformasjon med oversikt over ulykker og statistikk.

Er det ellers noe dere lurer på så er det bare å ringe seksjonen på 908 67 560 eller sende meg en mail til arne.hillestad@nlf.no . Sesongen er på hell men det er fremdeles mulighet til å fine turer før snøen kommer for alvor. Happy landings, Arne