NLF / Forbund / Seksjonsmøter og luftsportsting 2019 avholdes på Sola, helgen 5. – 7. april
Jon Gunnar Wold

Seksjonsmøter og luftsportsting 2019 avholdes på Sola, helgen 5. – 7. april

Norsk Luftseiladsforening, som vår organisasjon het de første årene, ble stiftet i 1909. I 2019 er vi 110 år gamle og markerer dette blant annet ved at luftsportstinget legges utenfor Oslo-området. 
Med svært få unntak har organisasjonens høyeste møter blitt avholdt i Oslo-området. Det sittende luftsportstyret synes det er fint å markere 110 år og at forbundet er landsomfattende ved å legge tinget i jubileumsåret til et annet sted i landet. Da vi kom over et hotell som heter Air og i tillegg ligger kun noen hundre meter fra en av landets mest sentrale lufthavner, Stavanger lufthavn, var valget enkelt. Da vår samarbeidspartner på hotell, Nordic Choice Hotels (NCH), også presenterte et godt tilbud, ble kontrakten signert. Vi ser frem til å ønske velkommen til seksjonsmøter og ting på Clarion Hotel Air, Sola. Du kan lese mer om hotellet her .  Sett av helgen i kalenderen.

Kjenner du forresten til hvilke tilbud du som medlem av Norges Luftsportforbund kan få om du bestiller hos et NCH-hotell via vår hjemmeside hos hotellkjeden? Se her: https://www.nordicchoicehotels.no/nlf/

Årsmøter i klubbene

Vi minner om at årsmøtene i klubbene må være avholdt innen 31. mars. Vi stoler på at klubbene allerede har planlagt sine møter slik at man holder seg innenfor tidsfristen. 
Det er årsmøtene som utpeker klubbenes delegater til seksjonsmøtene, så desto tidligere man har avholdt møte og valgt klubbens delegater, desto enklere er det å planlegge reise til Sola.

Reise rimelig med SAS Sport

Med SAS sportspriser får alle medlemmer god rabatt på reiser til konkurranser, treningsleire og møter. I tillegg til at prisene er lave er betingelsene er som SAS Plus, dvs. fri avbooking/endring og du kan sjekke inn inntil 2x23 kg med baggasje. Du kan lese mer om betingelsene på SAS Sport her. For å bestille sportsreise, gå til https://www.sas.no/fly-med-oss/sportsreiser/ og oppgi kode LUFT999 ved bestilling.

Mer informasjon om møtetidspunkter, middag, overnatting mm. blir sendt klubbene senere i forbindelse med den formelle innkallingen til møtene.