NLF / Forbund / Håkon Fosso vant bronsemedaljen i nordisk mesterskap i presisjonsflyging
Laupsa John Eirik

Håkon Fosso vant bronsemedaljen i nordisk mesterskap i presisjonsflyging

Håkon Fosso, som tidligere i år både har vunnet NM i presisjon i motorflyging og var på vinnerlaget i NM i mikroflyging, stod for den beste norske prestasjonen under nordisk mesterskap i presisjonsflyging som ble arrangert på Starmoen denne helgen.

Svenskene var uslåelige denne gangen, og de vant både gull- og sølvmedalje. Både Sverige og Norge hadde fullt lag, mens Danmark kun hadde to deltakende piloter. Lagkonkurransen ble derfor gjennomført med to piloter på hvert lag, dette var et unntak fra regelverket som konkurranseledelse og deltakere ble enige om for å i det hele tatt kunne få gjennomført noen lagkonkurranse. Finland som har en rik tradisjon innen presisjonsflyging deltok desverre ikke denne gangen. 

Alle som har fulgt med norsk presisjonsflyging i mange år ser at Håkon til premieutdelingen tok frem uniformen vårt landslag i presisjonsflyging benyttet på 80- og 90-tallet. Vi gratulerer Håkon med den flotte prestasjonen i helgen. Også de øvrige norske pilotene skal berømmes for fin innsats.