NLF / Fallskjerm / Årets skjermkurs for instruktører 8 til 11 mai på Voss
Jan Erik Wang

Årets skjermkurs for instruktører 8 til 11 mai på Voss

Kristian Moxnes

Igjen blir det avholdt skjermkurs for instruktører (I-3, I2 og I-1) på Voss i regi av F/NLF. Fjorårets kurs har fått gode tilbakemeldinger, men vi ser fremdeles et behov for å øke kompetansen til instruktørene i landet. Det er ingen kursavgift, men klubbene må betale for reise, kost, overnatting og hoppene. Det legges ikke opp til reisefordeling.

Det blir derfor avholdt en instruktørsamling på Voss Fallskjermklubb 8-11. mai, med oppmøte torsdag kveld. I år som i fjor blir det Endre Jacobsen og Kristian Moxnes som leder kurset. Vi håper at så mange klubber som mulig sender kandidater på kurs. Påmelding kan sendes til Kristian Moxnes på HI@skydivevoss.no. Det er holdt av 2 plasser pr klubb. Hvis klubbene vil sende flere må det sendes en prioritering av deltakerne. Fjorårets kurs hadde 20 deltakere og i snitt ble det gjort 6 hopp pr deltaker med video-debrief i plenum eller i grupper etter hvert hopp.

Det viktigste med dette kurset er å øke forståelsen for hvordan du som instruktør kan planlegge, gjennomføre og debriefe et skjermkjøringshopp. Det blir mye fokus på hvordan du som instruktør kan gi konstruktiv tilbakemelding til elever. I tillegg er dette en unik anledning til å bli mer kjent med sin egen skjerm. Da Voss er arenaen blir det muligens tid til et innhopp eller to.

Hvis du ønsker å melde deg på dette kurset, eller andre skjermkurs på Voss, sjekk terminlisten på www.skydivevoss.no eller facebook-sidene til Voss FSK (Skydive Voss) eller send en e-post til skjermkurs@skydivevoss.no.