NLF / Aktivitet / Motorfly / MYB-kurs i Gardermoen Flyklubb
Motorfly
George Lundberg

MYB-kurs i Gardermoen Flyklubb

Dato: 
Lørdag, 2. februar 2013 - 10:00 to Søndag, 3. februar 2013 - 16:00

Helgen 2. -3. februar arrangeres det MYB kurs i våre klubblokaler på Gardermoen (Hangar 1).  Kurset er en del av støtteundervisningen for våre PPL-A elever. Gudleik Alvik, med lang erfaring fra kursvirksomhet i Gjøvik og Toten Flyklubb stiller som instruktør. Kurs tidene blir kl.10.00 til 16.00 begge dager.

Vi kan tilby alle PPL-A innehavere som mangler dette faget å delta. Kurset er åpent for både medlemmer i Gardermoen Flyklubb og andre klubber. Pris kr. 1000,- for ikke medlemmer av GFK. Maks 20 deltagere! Påmelding sendes til: post@gardermoenflyklubb.no

Les mer på http://gardermoenflyklubb.no/index.php?option=com_content&view=article&id=80:myb-kurs-2-og-3-februar

Du kan avgjøre om du har tatt MYB-eksamen ved å se på sertifikatet ditt slik som demonstrert på bildet nedenfor. Se i sertifikatet på punkt "XIII Merknader/Remarks" om det står "Human Performance and Limitations not documented" -da må du ta MYB-eksamen!

Videre kan du se om du har et JAR-FCL sertifikat ved å se på forsiden av sertifikatet. Se bildet nedenfor. Dersom det ikke står JAR-FCL der den røde ringen er så må du gjøre om sertifikatet til et JAR-FCL sertifikat snarest mulig!