NLF / Aktivitet / Motorfly / Lær å fly! Informasjonskveld i Oslo Flyklubb
Motorfly
George Lundberg

Lær å fly! Informasjonskveld i Oslo Flyklubb

Illustrasjonsfoto: Jan H Meyer / FLYNYTT
Dato: 
Torsdag, 29. august 2013 - 19:00

Har du drømt om å ta flysertifikat og kunne fly småfly selv eller har du kanskje et ønske om å bli trafikkflyger? Veien starter i Oslo Flyveklubb! Det blir informasjonskveld I Oslo Flyklubb på Kjeller 29. august og oppstart på teoriundervisning i oktober 2013.

Oslo Flyveklubb er en av Norges største flyklubber og holder til på Kjeller flyplass utenfor Lillestrøm. Vi har en godkjent flyskole og kan gi deg opplæring som fører til småflysertifikatet PPL (Private Pilot License). Med dette kan du operere som fartøyssjef på småfly, leie fly i klubben og reise hvor du vil! Ta med kone, venner, barn og reis på tur i småfly. En fantastisk opplevelse.

PPL-A er også det første skrittet på veien mot et trafikkflygersertifikat.

Informasjonskveld på Kjeller 29 august
29 august arrangerer Oslo Flyveklubb informasjonskveld for alle som er interessert i å lære å fly. Her vil våre flyinstruktører fortelle om veien til sertifikatet og Oslo Flyklubb. De vil også svare på alle spørsmål du måtte ha knyttet til fly og flyging.

Teoriundervisning oppstart oktober 2013
Oktober 2013 starter vi støtteundervisning til PPL teorien. Dette vil være undervisning som foregår på kveldstid og i helger og hjelper deg fram mot eksamen til PPL(A)

For mer informasjon se våre hjemmesider:

www.osloflyklubb.org