NLF / Aktivitet / Motorfly / Fly-in gudstjeneste på Femunden/Elgå 28. mars
Motorfly
George Lundberg

Fly-in gudstjeneste på Femunden/Elgå 28. mars

Dato: 
Torsdag, 28. mars 2013 - 13:00

Kjære ispiloter!!

Vi har etter hvert fått flere fine isbaner rundt omkring. En av de mer eksotiske ligger ved Elgå, i østkanten av Femunden.
Vertskapet på Femund fjellstue, Tone og Rolf, har brøytet bane.
Posisjon: 62 10 N og 11 56 E(ser du ikke Elgå ved en posisjonen bør du vente til en dag med bedre vær!!)
Banen ligger i retning nord sør. Dimensjoner: 800 m x ca 15 m. Elev: ca 2100 ft.
Bruk frekvens 123,5. Romslig parkering i sørenden. Taxebane nesten inn til land, der det er brøytet plass for ett fly. Dette med tanke på personer som har vondt for å gå.

Femund fjellstue tar imot overnattingsgjester. Gå til denne linken: www.femundfjellstue.no
Der vil du finne masse info om et flott reisemål. De har, bl.a. avgas 100LL(begrenset mengde. Best å avtale på forhånd) og muligheter for forvarming av motor etter en kald natt.

Skjærtorsdag, 28. mars, inviterer vi til Fly-in gudstjeneste, kl 13.00, i Elgå kirke, som ligger like ved fjellstua.
Kirketjener er Johan Halstein Elgåen.  Organist: Ragnhild Ryen Dirfeldt. Sang ved Ragnhild og mannen hennes, Christer. Jostein Løkken deltar med sin saxofon. Info ved Øystein Samnøen, daglig leder av MAF-Norge. Prest er Thomas Midtsund. 
Til denne gudstjenesten kjører et par grupper med hest og slede fra Tufsingdalen, over Femunden til Elgå.  Vi kan derfor tilby sledeskyss fra flyparkeringen til kirka og/eller kaféen denne dagen. Kanskje dukker det opp et hundespann eller flere? Hvem vet? Elgå ved påsketider er et eksotisk sted.

Ta en tur til Elgå!! Og du vil få en ”nær Alaska opplevelse!”
Men husk at ved Elgå er du skikkelig på fjellet. Sjekk forholdene med fjellstua før avgang hjemmefra. Og ta med godt med klær i flyet.  Fjellstua har tlf: 62459541 og mob: 95175989